PEAK visoka stolica

Podižemo radost dječjih obroka na nove vrhunce.

Iskusite stolicu Peak – Podignite dječje blagovanje na novu razinu.

U tvrtki Froc s ponosom predstavljamo Peak, vrhunac dječjih stolica za blagovanje. Zašto smo se upustili u putovanje stvaranja najviše dječje stolice na tržištu? Odgovor leži u našoj nepokolebljivoj predanosti pružanju obiteljima iskustva blagovanja koje raste s njihovim djetetom.

Desetljeća Razvoja

Peak nije samo stolac; to je vrhunac godina istraživanja, inovacija i dubokog razumijevanja evoluirajućih potreba obitelji. Više od desetljeća posvetili smo se usavršavanju umijeća dječjeg sjedenja.

Najviši u svojoj Klasi

Peak smo dizajnirali da bude najviši dječji stolac, osiguravajući da se besprijekorno prilagođava svakom putovanju rasta djeteta. Njegova uzdignuta postavka čini ga dovoljno svestranim da se prilagodi svakom stolu, pretvarajući svaki obrok u uključujuće i angažirajuće obiteljsko iskustvo.

Izrađen od Održivog Drva

Vjerujemo u održivost, a Peak odražava našu predanost. Izrađen u potpunosti od održivog drva, ovaj stolac ne pruža samo sigurno i udobno sjedalo za vaše dijete, već i doprinosi zelenijoj budućnosti. Pažljivo biramo materijale koji se slažu s našim ekološkim vrijednostima.

Pažljivo Razmotreni Detalji

Svaka krivulja, svaki spoj i svaki kontur Peak-a rezultat je pažljivog razmatranja. Razumijemo da dječji stolac ne bi trebao biti samo funkcionalan, već i estetski ugodan. Peak besprijekorno spaja oblik i funkciju, osiguravajući da postane voljeni komad u vašem domu.

Stolac koji Raste s Vašim Djetetom

Peak je više od komada namještaja; to je saputnik u putovanju vašeg djeteta. Njegov prilagodljiv dizajn osigurava da raste s vašim djetetom, pružajući udobno i sigurno sjedalo od njegovih najranijih obroka do avanturističkih godina dojenčeta.

Prilagodljiv svakom Stolu ili Kuhinjskom Otoku

Ono što izdvaja Peak je iznimna prilagodljivost. Bez obzira okuplja li se vaša obitelj oko tradicionalnog blagovaonskog stola ili modernog kuhinjskog otoka, Peak se lako prilagođava visini svake površine. Ova praktična značajka osigurava da je vaše dijete uvijek na savršenoj visini, potičući osjećaj uključenosti tijekom obiteljskih obroka.

Inovativna prilagodljivost

Peak raste s Vašim djetetom jer će ga rado upotrebljavati u dobi od šest mjeseci do deset godina.

Podesiva po visini

Sjedište se može podesiti i podići do 75 cm.

6 mjeseci

2 godine

4 godine

10 godina

Izuzetno ugodno

Stolica ima udobnu jastučnicu izrađenu od 100% perivog pamuka za ugodno i praktično sjedalo.

Brzo podešavanje

Ergonomski dizajn održava noge u prikladnom položaju dok dijete raste.