Dječja stolica za hranjenje Froc

Stolica koja se prilagođuje svakom stolu i svakom djetetu

Iskustva

Mateja i Lara

Froc stolica me osvojila na prvu. Divna kombinacija drveta i bijele boje, moderna i lagana za održavanje. Ja sam ju naručila za svoju mlađu kćer, Laru, kako joj ne bih morala stavljati jastučiće na naše stolice da bi bila u visini stola…

Valentina 

TAA DAA! Pa recite koliko je savršena! Osim sto se savršeno uklopila bojom i materialom, sto je meni izuzetno bitno jer obožavam prirodne materijale i drvo pogodna je za djecu do desete godine

Aleksandra i Paola

Ako ste u potrazi za hranilicom i još niste čuli za ovu savršenu stolicu/hranilnicu od drveta bukve, svekako bacite oko na froc stolicu, mi smo imali hranilnicu koja je bila koristna i lijepa ali je zauzimala 62 kvadrata od ukupno 70 koje imamo 🙂 … a onda je Frokica došla i stan je opet naš!

Jedni stolac za dobo od šest mjeseci do deset godina

Froc raste s Vašim djetetom jer će ga rado upotrebljavati u dobi od šest mjeseci do deset godina

Froc se Vašem djetetu prilagođuje u tri jednostavna podešavanja. Moguće je podesiti visinu od razine poda, visinu naslona za noge te položaj naslona za leđa. Kada djetetu više nije potreban sigurnosni obruč, jednostavno ga uklonite.

Sigurnost

Sigurnost Vaše djece nam je najvažnija, pa smo Froca dizajnirali na način da se oslanja na jednu masivnu nogu s podnim križem koji je učvršćen u četiri točke. Na taj način osiguravamo da je težište uvijek u središtu stolice, što pruža dodatnu stabilnost čak i kada se djeca jako naginju, penju nogama i oslanjaju punim stopalima te izvode druge radnje. Stolac je certificirana prema standardima SIST EN-14988 : 2017 + A1 : 2020.

Priča o Frocu

Zanima vas kako su tek oženjeni roditelji dizajnirali stolac Froc za svog sina, na kojoj sjedi više od tisuću djece?

NAGRADE

Top of the Top, Nacionalna nagrada i nagrada SIZDF na najvećem sajmu dizajna u Hong Kongu za najinovativniji proizvod

100% PRIRODNI PROIZVOD

Stolac je u potpunosti izrađen od drveta i ne sadrži plastične elemente

5 GODINA JAMSTVA

Besplatna dostava u roku od pet radnih dana

Kako je nastao Froc

Upoznaj Froc!

Kako sastaviti stolac Froc